Segmen : Menjelajah Blogger Bersama by Cikk Ziela


Assalamualaikum korang sume...hahahak
Ok now alin dh giler SEGMENT!!! argh nape la jd gini hahak...
tp best pe join2 cam nie hahak...
nie third segment alin...omg dh 3 dah hahak

Nie syarat-syarat penyertaan

syarat-syarat penyertaan :
  • Follow blog ziela - ahmoy & ziela *wajib
  • buat entry bertajuk Segmen : Menjelajah Blogger Bersama by Cikk Ziela
  • tempekkan banner di atas ini pada blog anda & link kan banner tersebut kepada laman ini *wajib
  • wajib tag kepada kawan-kawan anda sekurang-kurangnya 3 orang*pastikan mereka tahu
  • dah siap ? okay sent kan link entry yang anda post kan tu di ruangan comment zila ya :)


# orang-orang yang join segmen ini zila ucapkan terima kasih semuanya .
# sebagai ganjaran ziela akan pamerkan link korang selama sebulan start from 1st May .
# diwajibkan pada semua peserta untuk follow kesemua yang sertai segmen ini.
# anda akan disingkir sekiranya anda melanggar syarat-syarat yang telah ditentukan dan tidak bertanggungjawab :) .

*senarai peserta akan diupdate setelah 15 orang peserta join segmen ini :)

Pandai la korang ikut syarat2 yg tlah diadakn dtetapkan hahak...
Tarikh tutup = 30 April 2012...
*lmbat lagi kan kan kan*
Segment kali ni untuk kita knl dgn followers kita...
*ntah la alin pun x tau mcm mane nie hahaak...
akak tu ckp = "segmen ini adalah untuk kita kenal dengan Followers kita . ini hanya simple dan diwajibkan untuk Follow kesemua yang join segmen ini :)"

Kalu korang nk join klik <SINI>
Ok done...dh puas dh on...nk makan pulak..
buhbye u alls...enjoy ok? haha

◕‿◕ Sudah baca KOMEN okeyh?? ◕‿◕

7 00 budak yang bagi SMILE:

  1. bw & follow sini :)

    http://mujuzacollection.blogspot.com/2012/04/segmen-menjelajah-blogger-bersama-by.html

    ReplyDelete
  2. salam sy sggah sini:) dri segmen same ..jmput ke http://akmaluv90.blogspot.com/2012/04/segmen-menjelajah-blogger-bersama-by.html maseh^_^

    ReplyDelete
  3. awak di tag dalam segmen ini , jom join ramai ^^

    http://ahmoysimerah.blogspot.com/2012/04/segmen-blogwalking-follow-by-hajar.html

    ReplyDelete
  4. http://gilecontest.blogspot.com/2012/04/segment-serious-follow-back.html anda dtag xD

    ReplyDelete
  5. follow dari segmen y sama

    http://fullofrainlove.blogspot.com/2012/04/segmen-menjelajah-blogger-bersama-by.html

    ReplyDelete