Berdebar!





Hye...korang tau x nape alin BERDOBAR nie???
hahahaha alin nk exam laa...
*korang bile nk exam???
alin lagi tinggal 4 weeks je lagi...
OMG!!! ceptnyer mase brlalu..
pejam celik pejam celik dh PKBS 2...
cepat nyer kan...
rase macam bru je semalam exam PKBS 1..
hahahaha...

Okeyh exam kali nie nk DO DA BEST...


(cute nyerr hahah)



Alin nk buat yg TERBAIK biar TERBALIK exam kali nie..
dh exam yg mula2 tu kecundang sikit...hahaha
*nak kene ke bg result exam PKBS 1...hahaha malu lah...
alin x pandai sepandai korang sume hikhik...XD

Korang sume doakan alin capai 5 a's ye nanti..
5 a's pun dh cukup dah hahaha XD
*xmo tamak2 nie hahaha 
#pdhl alin yg malas bace bku..mengaku la wei hehe#

(tgh malam dh nie..nk tido dh hahaha XD 
*tgh malam pun still on fb/tweet n blog ape laa.kate nk byk a's hahah*)
Buhbye u alls...
nitez!!

!lampiran! 
*cewah sejak bile ade lampiran pulak nie*
koang layan je lah yerr....



(okey x sangkup paut pun tp td on fb tgk bende nie cute je..
so ambik tempek ka sini hahaha..so boleh la jgk korang ambik iktibar dgn gmbr nie...
*girls n boys haha*)




◕‿◕ Sudah baca KOMEN okeyh?? ◕‿◕

3 00 budak yang bagi SMILE:

  1. good luck untuk exam tu nanti

    anda ditag
    http://sayacikamal.blogspot.com/2012/04/warna-merah-warna-kesukaan.html

    ReplyDelete