Aku Suka Segment by Blogger Sha..

(second segmen)

Assalamualaikum guys...
hahaha nie segmen alin join yg ke2...
best la pulak join segment2 cam nie...
boleh merapatkan silaturrahim laa jugak hahaha...

Kali nie segment AKU SUKA SEGMENT DARI SHA...
Memang alin suke pon...best la segment2 cam nie hahak

Kalu korang nk join klik >SINI<
korang dialu-alukn join...

Tarikh tamat = 20 April 2012 nnti...
bermula dr hari nie...

Ok bye korang...selamat petang hahak :D


◕‿◕ Sudah baca KOMEN okeyh?? ◕‿◕

12 00 budak yang bagi SMILE:

  1. hi. kita pun nak join segment nih. =)

    ReplyDelete
    Replies
    1. hye...join la..dialu-alukn join haha :D

      Delete
  2. hello?
    selamat berkenalan hehe

    dtg dari segment yg sama n dari group no. 6 hehehe

    happy blogging ya ^^

    ada masa free jemput singgah di blog saya

    ReplyDelete
  3. Hay , datang singgah . kiera dari segment yang same dan kumpulan yg same dgn awa . hehehe , saye follow blog nhe . :) nice blog ..

    ReplyDelete
  4. Terima Kasih dah sudi join segment sha,
    sha dah follow sini tau ;)

    *senarai peserta segment pun sha dah update, jom la BW sama2 ;D
    http://strawberrysweets92.blogspot.com/2012/04/senarai-nama-peserta-segment-kumpulan-1.html

    ReplyDelete
  5. Hai , saya datang dari segmen yang sama . Sudah follow sini meyh . Jom ke blog saya pula ;)

    ReplyDelete
  6. halo halo !!! saya da follow soo00 meyh lerr kerw belog saya !! ^_^

    ReplyDelete
  7. BW ke sini..

    http://blueranger-theonlyone.blogspot.com/2012/04/aku-suka-segment-by-blogger-sha.html

    ReplyDelete
  8. assalamualaikum !
    datang dari segmen yg sama juga !
    baru ada masa utk BW !
    jemput ke sini yaww !
    http://aunisyifaa.blogspot.com/2012/04/aku-suka-segment-by-blogger-sha.html

    ReplyDelete
  9. salam ukhuwah..^^V
    husna dari segmen yg sama..
    maaf lar ye..baru brkesempatan jenjalan sini..

    jemput singgah..
    http://cikhusnasukaoren.blogspot.com/2012/04/aku-suka-segment-by-blogger-sha.html

    ReplyDelete